Menu

Over Varios Vastgoed

“De kracht van Varios Vastgoed ligt vooral in het denken vanuit onze potentiële kopers: woningzoekers hebben vaak een duidelijk beeld van hun woningeisen en wensen. Wanneer een projectontwikkelaar deze eisen en wensen goed weet te vertalen in een bouwplan, leidt dit met grote regelmaat tot een geslaagde verkoop van de nieuwe woningen en daarmee dus ook tot een mooie grondwaarde voor de oorspronkelijke grondeigenaar”.

Gedurende een periode van ruim 10 jaar heeft Arno zich bij de grootste NVM woningmakelaar in het land beziggehouden met het bemiddelen, begeleiden en adviseren van woningzoekers en/of woningeigenaren bij het aan- en verkopen van diverse woningen in uiteenlopende prijsklassen. Arno heeft daarmee een ruime ervaring opgebouwd met betrekking tot het waarderen van onroerend goed, het bepalen van de bouwkundige staat ervan en het onderhandelen. Vanaf 2005 is Arno zich, naast het makelen, bezig gaan houden met het zelfstandig ontwikkelen van woningen. Inmiddels houdt hij zich  fulltime bezig met het ontwikkelen van woningbouwprojecten.
 

Heidi heeft gedurende de periode van ca 10 jaar als zelfstandig winkelier een middelgrote dierenspeciaalzaak gerund in Noord-Holland. “Op het moment dat een ondernemer besluit een winkel te willen openen en op zoek gaat naar een geschikte locatie, moeten er allerlei zaken goed worden onderzocht: hoe groot is de markt hier voor het product, welke producten worden er door de concurrent aangeboden, hoe staat het met de bereikbaarheid van de winkel voor de klant en voor leveranciers, welke winkeloppervlakte heb ik nodig en beschik ik over voldoende etalage? Met deze eisen en wensen in gedachte, benadert Varios Vastgoed de markt”.

“De kracht van een projectontwikkelaar ligt daarmee mijns inziens dan ook in een goede samenwerking met gemeentes, architecten en aannemers en het opkomen voor de belangen van de eindgebruiker van het commerciële vastgoed. Wanneer het eindproduct goed is, leidt dit tot een geslaagde verkoop”.